Viure a Andorra

Venir a viure a Andorra és fàcil si saps com

Què significa viure a Andorra? Quins avantatges i deures comporta? Com funcionen les cotitzacions, la jubilació o els impostos? Aquestes i altres inquietuds, són qüestions que planen la ment de qualsevol de nosaltres que es plantegi un traslladat de la seva residencia habitual a un nou país, com és el Principat d’Andorra, junt amb la seva família, bens o immobles.

A IS21 Integral Servis, no tan sols trobaràs resposta a totes aquestes preocupacions, sinó que t’acompanyarem en tot el procés perquè només t’hagis de preocupar del que realment importa: el motiu per el que has decidit venir a viure a Andorra.

Gestionem la teva tranquil·litat perquè puguis venir a viure a Andorra sense haver de perdre temps en tramitacions, temes fiscals, dubtes administratius ni en despeses innecessàries.

Sigui quin sigui el motiu, una nova feina prometedora, avantatges fiscals que millorin les teves finances o a la recerca d’un canvi d’aires per una millor qualitat de vida, IS21 és la parada obligatòria que aportarà sentit al canvi de residencia i garantirà el final desitjat.

A continuació t’oferim un recull d’articles relatius a novetats que afecten diferents aspectes de l’economia del Principat i de la manera com es viu a Andorra.


inversio estrangera andorra

La inversió estrangera d’Andorra, a l’alça

Jordi Marticella, CEO d'Integral Serveis 21, ens explica en una entrevista la situació econòmica actual d'Andorra en relació amb l'increment de la inversió estrangera al país.

Blockchain, un valor afegit per Andorra

Blockchain, un valor afegit per Andorra

El Blockchain és ja un factor clau en l'economia mundial i Andorra no s'ha volgut quedar enrere en aquest avenç tecnològic que pot aportar molt valor afegit al país. És en aquest sentit que ...

Andorra pos covid19 I ara què?

I ara què? Andorra post-COVID-19

Jordi Marticella, director d'Integral Serveis 21, respon a les preguntes sobre el futur de l'economia d'Andorra i les conseqüències que tindrà el coronavirus en la inversió estrangera.

motius viure a Andorra jubilat

10 raons per instal·lar-se a Andorra després de la jubilació

Arriba el moment de la jubilació. Es tanca una etapa d’esforç i treball de molts anys i us trobeu davant una perspectiva desconeguda que també suposa un repte, perquè implica un canvi de vida de 360 graus. Entre moltes de les decisions que haureu de prendre hi ha la del lloc on us establireu per gaudir de la vostra jubilació.

Importar un vehicle a Andorra

Importar un vehicle a Andorra

A Andorra es matriculen entre 2.500 i 3.000 vehicles cada any, dels quals, prop del 10% correspon a re-matriculacions de vehicles importats. Darrere d'aquest percentatge s'hi troben els casos de nous residents que venen a Andorra a treballar i a viure i que, habitualment, arriben al Principat amb el seu vehicle matriculat en origen.

Incorporació sistema d’aterratge a través de GPS a l’aeroport d’Andorra- La Seu

Andorra, més a prop

Andorra està d’enhorabona. Últimament hem rebut bones notícies referents a les comunicacions del país amb la resta del món. En una recent visita al president de l’Estat Espanyol, el Cap de Govern, Antoni Martí, ha obtingut el compromís de l’executiu d’incorporar el sistema d’aterratge a través de GPS a l’aeroport d’Andorra- La Seu.

immigracio andorra residencia passiva

Immigració a Andorra: Andorra permet la residència al país

Andorra segueix apostant per la inversió estrangera i per l'arribada de nous residents, és a dir, continua potenciant la immigració de nous residents.

jubilació andorra

Andorra, destí atractiu per a la jubilació

Andorra ja és de per sí, sense cap mena de dubte, un atractiu emplaçament per viure-hi. Compte amb un alt nivell de serveis, que sumats a un entorn natural idíl·lic, una bona qualitat de vida i una baixa fiscalitat, fan del país pirenaic un gran pol d’atracció per a moltes persones.

treballar andorra quotes immigració

Treballar a Andorra: quotes d’immigració

El govern regula cada any, en base a la llei, les necessitats laborals de la societat andorrana i estableix, per via reglamentària, les quotes d’immigració general i de temporada que fixen el nombre d’immigrants per sector d’activitat que pot acollir Andorra en funció del tipus d’autorització.

Cotització de rendes i salari en espècie a Andorra

Com s’han de cotitzar les rendes o salari en espècie a Andorra?

Totes aquelles remuneracions que un treballador no percep en forma de diners són considerades rendes o retribucions en espècie. Però què passa a l'hora de tributar? Hi ha l’obligació de cotitzar a la CASS? Hi ha excepcions? Troba la resposta a aquestes i altres qüestions en aquest article.

x