brúixola marcant el bon rumb de l’economia andorrana

Andorra i el bon estat de salut econòmic: una realitat en xifres

Les xifres publicades recentment per l’oficina europea d’estadística, Eurostat i l’agència d’avaluació Moody’s revelen que Andorra té un PIB per càpita superior al de la mitjana Europea amb una perspectiva econòmica estable i creixent com a mínim fins el 2027.

destinacio palma de mallorca andorra

Pròxima destinació: Andorra

L’aeroport Andorra-La Seu obre una nova ruta aèria per connectar Andorra amb Palma de Mallorca durant l’hivern. Aquesta alternativa de transport permet apropar Andorra a l’estranger i generar noves sinergies econòmiques.

cdi andorra paisos baixos corea del sud i belgica

Andorra suma nous països a la llista dels convenis de no doble imposició

El Govern d'Andorra ha signat aquest octubre de 2023 el Conveni de no doble imposició - CDI amb els Països Baixos i, properament, formalitzarà els ja pactats amb Corea del Sud i Bèlgica. Què suposen aquests convenis per a inversors residents i no-residents d’Andorra?

Andorra, un lloc segur on invertir

Les agències internacionals confien en l'economia d’Andorra

La qualificació de les agències internacionals Fitch Ratings i Standard & Poor's valoren positivament l'economia del Principat i defineixen el país com un lloc segur on invertir i que hauria de créixer econòmicament fins, com a mínim, el 2026.

llei economia digital andorra

La nova llei d'economia digital afavoreix l'entrada d'emprenedors a Andorra

Aquestes regulacions fan que Andorra s'adapti als nous models d'innovació i de transformació digital, sigui més competitiva en l'àmbit internacional i, per tant, més atractiva pels emprenedors.

aeroport andorra la seu

Creix l’activitat a l’aeroport Andorra- La Seu

Aquest creixement de l’activitat a l'aeroport, sumat a les millores programades i la demanda del sector empresarial, que veu en el model econòmic i financer andorrà una oportunitat de negoci, fan preveure la possibilitat d’obrir nous horaris i rutes.

cultiu cannabis andorra

El cànnabis, un cultiu amb futur

Andorra porta estudiant des de fa uns anys el seu potencial per cultivar cànnabis com una manera de diversificar el sector agrari i la seva economia. El projecte sobre el cultiu de cànnabis per a ús terapèutic estarà enllestit a finals d’aquest 2022.

Adaptar-se a la Llei de protecció de dades a Andorra

Andorra compta amb una nova Llei de protecció de dades que afecta totes les empreses del país

A partir del 17 maig del 2022, totes les empreses i entitats del país amb domicili al Principat d'Andorra, o constituïdes d'acord amb les lleis andorranes, estaran afectades per la nova llei de protecció de dades. A IS21 t’ajudem a aplicar les mesures necessàries per adaptar-te a la nova legislació

Prevenció contra blanqueig capitals andorra

Andorra, el país amb menys risc del món en blanqueig de capitals

Segons l'informe anual publicat per l'Institut de Governança de Basilea, Andorra és el país amb menys risc del món de blanqueig de capitals, situant-se al capdavant dels 110 països analitzats a partir de 17 indicadors considerats clau per poder contribuir a un increment del risc del blanqueig de diners i del finançament del terrorisme.

inversio estrangera andorra

La inversió estrangera d’Andorra, a l’alça

Jordi Marticella, CEO d'Integral Serveis 21, ens explica en una entrevista la situació econòmica actual d'Andorra en relació amb l'increment de la inversió estrangera al país.

x