Andorra, un lloc segur on invertir

Les agències internacionals confien en l'economia d’Andorra

La qualificació de les agències internacionals Fitch Ratings i Standard & Poor's valoren positivament l'economia del Principat i defineixen el país com un lloc segur on invertir i que hauria de créixer econòmicament fins, com a mínim, el 2026.

llei economia digital andorra

La nova llei d'economia digital afavoreix l'entrada d'emprenedors a Andorra

Aquestes regulacions fan que Andorra s'adapti als nous models d'innovació i de transformació digital, sigui més competitiva en l'àmbit internacional i, per tant, més atractiva pels emprenedors.

aeroport andorra la seu

Creix l’activitat a l’aeroport Andorra- La Seu

Aquest creixement de l’activitat a l'aeroport, sumat a les millores programades i la demanda del sector empresarial, que veu en el model econòmic i financer andorrà una oportunitat de negoci, fan preveure la possibilitat d’obrir nous horaris i rutes.

cultiu cannabis andorra

El cànnabis, un cultiu amb futur

Andorra porta estudiant des de fa uns anys el seu potencial per cultivar cànnabis com una manera de diversificar el sector agrari i la seva economia. El projecte sobre el cultiu de cànnabis per a ús terapèutic estarà enllestit a finals d’aquest 2022.

Adaptar-se a la Llei de protecció de dades a Andorra

Andorra compta amb una nova Llei de protecció de dades que afecta totes les empreses del país

A partir del 17 maig del 2022, totes les empreses i entitats del país amb domicili al Principat d'Andorra, o constituïdes d'acord amb les lleis andorranes, estaran afectades per la nova llei de protecció de dades. A IS21 t’ajudem a aplicar les mesures necessàries per adaptar-te a la nova legislació

Prevenció contra blanqueig capitals andorra

Andorra, el país amb menys risc del món en blanqueig de capitals

Segons l'informe anual publicat per l'Institut de Governança de Basilea, Andorra és el país amb menys risc del món de blanqueig de capitals, situant-se al capdavant dels 110 països analitzats a partir de 17 indicadors considerats clau per poder contribuir a un increment del risc del blanqueig de diners i del finançament del terrorisme.

inversio estrangera andorra

La inversió estrangera d’Andorra, a l’alça

Jordi Marticella, CEO d'Integral Serveis 21, ens explica en una entrevista la situació econòmica actual d'Andorra en relació amb l'increment de la inversió estrangera al país.

esports electronics andorra

Els eSports, un sector estratègic per Andorra

Els esports electrònics estan vivint el seu millor moment en termes de notorietat, inversió i seguidors. En aquest escenari, Andorra es presenta com un indret excel·lent per aquest tipus de negoci, amb una molt bona connectivitat d’Internet i un marc fiscal atractiu.

Blockchain, un valor afegit per Andorra

Blockchain, un valor afegit per Andorra

El Blockchain és ja un factor clau en l'economia mundial i Andorra no s'ha volgut quedar enrere en aquest avenç tecnològic que pot aportar molt valor afegit al país. És en aquest sentit que ...

Andorra pos covid19 I ara què?

I ara què? Andorra post-COVID-19

Jordi Marticella, director d'Integral Serveis 21, respon a les preguntes sobre el futur de l'economia d'Andorra i les conseqüències que tindrà el coronavirus en la inversió estrangera.

x