Empresaris

Ets un empresari (professions web, activitats de representació, serveis per a tercers o altres…), i vols venir a viure a Andorra, sol o amb la teva família, per gaudir de tots els beneficis socials i econòmics que ofereix el Principat.
+
empresaris

Jubilats

T'has retirat de la teva activitat professional, vols gaudir d'una nova vida a Andorra sense exercir una activitat laboral i desitges obtenir el màxim rendiment del teu capital amb una menor carrega fiscal.
+
jubilats

Esportistes d’elit

Ets un esportista d'elit i vols gaudir d'un país segur i tranquil on preservar un la teva intimitat i, alhora, gaudir d'una fiscalitat favorable i unes condicions de vida ideals per al teu desenvolupament professional, amb centres d'alt rendiment, equipaments esportius de primer nivell i un entorn que ofereix una aclimatació amb una altitud mitjana superior als 1.000 metres.
+
esportistes d'elit

Professionals Liberals

Treballes per compte propi com a professional liberal (advocat, arquitecte, metge, enginyer, economista...) i vols residir i treballar a Andorra per gaudir de tots els avantatges que ofereix el país a nivell professional, social i fiscal.
+
professionals liberals

“Un viatge de mil milles comença amb un primer pas”.

Lao Tse

obrir empresa andorra

T’ajudem a definir el rumb de la teva nova vida a Andorra

Dubtes,  incerteses, confusió, neguits... Iniciar una nova vida sovint implica sortir de la nostra zona de confort i afrontar diferents reptes. Trobar habitatge, iniciar els tràmits de residència, crear una societat, traslladar capital... Com a nouvingut, són molts els camins que s’han de recórrer per començar un nou projecte de vida.

A IS21 som conscients de la complexitat d’aquest recorregut i, per això, ajudem a inversors, empresaris, esportistes d'elit i jubilats a migrar la seva residència, negocis i capital a Andorra sense desplaçaments innecessaris gràcies a l'ús de les TIC i un equip One Stop Business Solution que transformarà la situació actual en un nou estil de vida envejable.

Serem la teva brúixola, marcarem el full de ruta i t’ajudarem a definir el rumb de la teva nova vida a Andorra.

contacta'ns

Oferim solucions a mida per a

inversio andorra Inversió a Andorra

T’assessorem perquè puguis obtenir el màxim rendiment del teu capital i gaudir de tots els beneficis que ofereix el model fiscal andorrà.

crear empresa andorraCreació d'empreses

T'acompanyem des de la idea embrionària del teu projecte empresarial fins a la seva creació, proporcionant-te tota la informació.

gestoria andorraGestoria

T’oferim un servei integral de gestoria, incloent tota la gestió administrativa, fiscal i comptable de l’empresa.

residencia fiscal andorraResidència fiscal

Estem especialitzats en la tramitació de residències passives i actives al Principat, així com en l’homologació de tota classe de permisos.

Allibera’t de:

  •   Desplaçaments innecessaris
  •   Tràmits i cues interminables
  •   Burocràcia feixuga
  •   Trucades sense fi
  •   Temps perdut

IS21 Integral ServeisUna solució integral: àgil, còmode i 100% personalitzada

Tant si estàs valorant l’opció de venir a viure a Andorra com si ja ho tens plenament decidit, a IS21 t’acompanyarem de principi a fi, assessorant-te durant tot el procés i realitzant per tu la gran majoria dels tràmits (allotjament, reubicació familiar, obertura comptes bancaris, importació de vehicles, protecció de dades, homologació de permisos...). I tot amb un únic objectiu: que gaudeixis d’unes condicions de vida incomparables, amb tots els avantatges socials i fiscals que ofereix el Principat.

IS21 Integral ServeisLes xifres ens avalen

+50
Més de 50 residències passives tramitades en els darrers 5 anys.

+200
Més de 200 societats constituides des de 2011.

+300
Més de 300 clients satisfets des de 2008.

+30
Més de 30 esportistes d’elit i professionals liberals en cartera.

+10
Més de 10 anys d’experiència

Si encara tens dubtes

Virtuts d’Andorra

Amb una taxa d'atur que no representa ni l'1% del total de treballadors (380 persones inscrites al servei d'ocupació l'agost de 2022), Andorra compta amb una ocupació de més del 99%, xifra que es tradueix en més de 44.000 persones actives laboralment, sigui com a assalariats o per compte propi.

Una xifra que, sens dubte, evidencia la bona salut i la solidesa de l'economia del Principat, amb un PIB Per càpita de 35.380 € l'any 2021, xifra que consolida a Andorra dins dels 30 països amb millor PIB per càpita del món, per davant d'Espanya i molt a prop del PIB francès.

A més d'una sòlida economia, Andorra compta també amb un sistema fiscal d'allò més avantatjós així com una de les taxes impositives més baixes del continent, aspectes que converteixen al Principat en un gran pol d'atracció per a inversors i empreses d'arreu del món.

Històricament, Andorra ha estat considerat, per mèrits propis, com un país de referència per als amants de la natura i dels esports a l'aire lliure. De fet, el 90% del territori del país és naturalesa i el 10% ha estat declarat com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Els paisatges andorrans estan replets d'itineraris de senderisme, els quals recorren els tres grans Parcs Naturals del país: la Vall del Sorteny, Madriu-Perafita-Claror i les Valls del Comapedrosa.

Un altre dels grans atractius que ofereix l'entorn andorrà és la seva increïble xarxa de llacs, amb més de 70 repartits en un territori de menys de 470 km², destacant els llacs de Tristaina, el d'Engolasters o el llac de Juclà, el més gran del país.

I si parlem de l'entorn natural i de les rutes de muntanya no ens podem oblidar de la GRP d'Andorra, una gran ruta circular que permet recórrer tot el país en només 7 etapes; la ruta Estripagecs, un autèntic repte per a aquells senderistes que vulguin coronar els pics més alts d'Andorra; i el Coronallacs, un itinerari circular de 92 km que permet connectar els 4 refugis guardats que existeixen al Principat en només 5 etapes.

Un seguit de reclams naturals que se sumen al gran atractiu turístic d'Andorra i un dels principals motors econòmics del país: les estacions d'esquí. Una oferta que no ha fet més que millorar en els darrers anys, fins al punt de crear el forfet únic de Grandvalira, el qual inclou totes les estacions d'esquí del país amb 303 km de pistes, convertint a Andorra en un dels dominis esquiables més importants d'Europa.

Una de les grans singularitats que presenta Andorra com a país és el seu sistema educatiu. Considerat per a molts com un dels millors programes formatius del món, Andorra compta amb 3 sistemes públics que coexisteixen de forma paral·lela i permeten gaudir d'un pla educatiu variat i flexible, amb gran llibertat de selecció en funció de les preferències de cada família.

Per tant, si parlem del sistema educatiu andorrà, ho hem de fer en plural perquè hi ha 3 sistemes diferents: el francès, l'espanyol i l'andorrà.

A aquests 3 sistemes s'ha de sumar, a més, altres sistemes educatius com el centre privat British Colleg of Andorra; la filial de VATEL, la prestigiosa escola internacional d'hoteler i turisme (considerada com la millor escola del món en el sector); l'acadèmia d'aviació Andorra Aviation Academy, així com el Centre de Formació Professional d'Aixovall.

D'acord amb les dades publicades per diferents institucions com ara l'Oficina per a les Institucions Democràtiques i Drets Humans (ODIHR) o la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a Europa (UNECE), Andorra és considerat com un dels països més segurs del món, amb una taxa de criminalitat pràcticament inexistent, la qual posiciona el Principat com un país ideal tant per establir residència com per iniciar un negoci.

En aquest sentit, d'acord amb els últims informes elaborats per les empreses Internacional SOS i Ipsos Mori, l'índex de criminalitat d'Andorra es troba al mateix nivell que l'índex de països punters com ara Islàndia, Noruega, Finlàndia, Dinamarca, Suïssa, Luxemburg i Eslovènia.

D'acord amb l'informe de l'Oficina del Cens dels Estats Units, Andorra és el país amb la major esperança de vida de món. L'Organització Mundial de la Salut (OMS), per la seva banda, situa al Principat en tercera posició. Sigui com sigui i malgrat els matisos, el que resulta indubtable és que Andorra pot presumir d'una de les millors qualitats de vida del planeta, amb una esperança de vida que arriba fins als 87 anys en les dones (en els homes la xifra és lleugerament inferior).

Tot i que no hi ha una resposta científica concreta, Andorra compta amb diferents factors que contribueixen a allargar la vida dels seus habitants: un clima benigne, un entorn muntanyenc i tranquil amb un aire net, una alimentació de qualitat, un sistema sanitari de primer nivell i un estil de vida saludable. Una tranquil·litat que es complementa amb uns alts nivells de seguretat personal i un dels índexs de criminalitat més baixos del món.

Amb una mitjana de més de 300 dies de sol a l'any, Andorra compta amb un clima agradable, tot i ser de tipus mediterrani de muntanya, amb estius calorosos i hiverns freds amb nevades importants a cotes altes. Les temperatures varien sensiblement entre les parròquies a cotes més baixes i les ubicades a cotes més elevades (diferencies que poden oscil·lar entre els 4-8ºC), amb una temperatura mitjana mínima de -2°C i una màxima de 24°C.

Pel que fa a les precipitacions, aquestes poden ser en forma de neu a les cotes més altes i les pluges oscil·len entre els 700 i els 1.100 mil·límetres anuals, concentrant-se principalment entre els mesos d'octubre i maig. A aquest clima agradable durant tot l'any s'ha de sumar també un aire exterior de gran qualitat gràcies al filtratge que proporciona l'entorn natural d'Andorra.

A part de l'esquí i la gran oferta en esports de neu, Andorra pot presumir d'un complet programa d'activitats d'oci i culturals al llarg de l'any, amb esdeveniments tan importants com són els espectacles únics a Europa del Cirque du Soleil, l'Andorra Mountain Music Winter o cites esportives de renom mundial com ara el Freeride World Tour o la Copa del Món d'Esquí de Muntanya.

En el àmbit museístic, Andorra compta també amb instal·lacions de gran interès, destacant el Museu del Tabac, La Farga Rossell, el Museu Carmen Thyssen Andorra, el Museo del Perfum o el Museu etnogràfic Casa Cristo, entre altres.

FEDA és l'entitat pública importadora, generadora, distribuïdora i comercialitzadora d'energia elèctrica d'Andorra. Capaç d’oferir uns preus, al servei dels ciutadans, molt per sota dels de la resta de la Unió Europea.

Plenament consolidada com el motor energètic del país, l'objectiu de FEDA no és altre que satisfer totes les necessitats energètiques del Principat, aportant solucions sostenibles, modernes i eficients al mateix temps que s'aprofiten els recursos propis i es fomenta la implicació dels diferents agents socioeconòmics.

Pel que fa a la sostenibilitat, FEDA impulsa, a través de les filials FEDA Ecoterm i FEDA Solucions, projectes de xarxes de calor, generació d’energia i mobilitat sostenible. Unes accions que evidencien la voluntat de la companyia per potenciar els objectius de desenvolupament sostenible i fomentar l'equilibri econòmic, social i ambiental del territori.

Totes unides ens fan més forts

Per què amb nosaltres? Equip humà i tecnologia al teu servei

L’experiència com a aval

El nostre CEO, Jordi Marticella, compta amb més de 10 anys d’experiència al capdavant d’Integral Serveis 21, liderant projectes amb clients andorrans i estrangers.

Servei iCloud

A IS21 sabem que les dades i la seva confidencialitat ho són tot. Per això, comptem amb una infraestructura privada al núvol per garantir la màxima privacitat i protecció de totes les dades dels nostres clients.

OCPS

Com a one-stop business solution volem oferir-te un servei integral, de principi a fi. Per això, tenim una relació de partenariat amb OCPS, empresa andorrana especialitzada en serveis d’auditori i consultoria comptable i fiscal.

  www.ocps.ad

Premier Stone:

Instal·lar-se com a nou resident a Andorra implica cercar allotjament, ja sigui en modalitat de compra o de lloguer. A IS21 t’ajudarem en tot aquest procés gràcies al servei que oferim des de la nostra immobiliària Premier Stone.

  www.premierstone.ad

Tecnologia Singbook

Posem a disposició de tots els nostres clients l'última tecnologia de signatura digital per facilitar al màxim la gestió de tràmits, estalviant temps, cues i desplaçaments innecessaris.

Servei de protecció de dades

Posem a la teva disposició totes les solucions que necessitis per adaptar la teva empresa a la nova llei de política de Privacitat i Protecció de Dades personals vigent a Andorra i a la Comunitat Europea.

ActualitatLes nostres darreres notícies

Andorra i el bon estat de salut econòmic: una realitat en xifres

Andorra i el bon estat de salut econòmic: una realitat en xifres

Pròxima destinació: Andorra

Pròxima destinació: Andorra

Andorra suma nous països a la llista dels convenis de no doble imposició

Andorra suma nous països a la llista dels convenis de no doble imposició

x