CAPACITAT

Disposem d'un equip humà amb experiència i en constant formació, atent a les novetats legislatives i tecnològiques per oferir les solucions més adequades en tot moment.

COMPROMÍS

La professionalitat i implicació d'un equip altament qualificat ens permet oferir un servei compromès amb les necessitats dels clients i de màxim respecte al marc legal vigent.

CONFIANÇA

La nostra relació amb el client que busca invertir a Andorra es basa en la proximitat i el tracte personalitzat per establir-hi una autèntica relació de confiança.

Gestionem la teva tranquil·litatInvertir a Andorra amb el 100% de capital estranger és possible

Integral Serveis 21 som una societat orientada als empresaris que volen invertir a Andorra. Oferim assessorament comptable, fiscal i laboral; un servei integral per donar resposta a totes les necessitats del client amb una gestió eficaç i de qualitat.

La nova llei d’inversió estrangera permet invertir a Andorra amb el 100% del capital estranger. Per fer efectiva aquesta operació, l’inversor haurà de presentar un projecte que el Govern d’Andorra analitzarà i en valorarà la idoneïtat. En cas de complir amb tots els requisits exigits, l’administració autoritzarà la inversió. La tramitació per invertir a Andorra té una durada màxima d’un mes i mig.

ActualitatLes nostres darreres notícies

Andorra, el país amb menys risc del món en blanqueig de capitals

Segons l'informe anual publicat per l'Institut de Governança de Basilea, Andorra és el país amb menys risc del món de blanqueig de capitals, situant-se al capdavant dels 110 països analitzats a partir de 17 indicadors considerats clau per poder contribuir a un increment del risc del blanqueig de diners i del finançament del terrorisme.

La inversió estrangera d’Andorra, a l’alça

Jordi Marticella, CEO d'Integral Serveis 21, ens explica en una entrevista la situació econòmica actual d'Andorra en relació amb l'increment de la inversió estrangera al país.

Els eSports, un sector estratègic per Andorra

Els esports electrònics estan vivint el seu millor moment en termes de notorietat, inversió i seguidors. En aquest escenari, Andorra es presenta com un indret excel·lent per aquest tipus de negoci, amb una molt bona connectivitat d’Internet i un marc fiscal atractiu.

×