Invertir a Andorra amb el 100% de capital estranger és possible

Gràcies a la nova llei d'inversió estrangera, aquest país s'ha posicionat com a destinació d'inversió de renom.

Andorra està immersa en un procés d'obertura econòmica gràcies al qual es pot invertir el 100% del capital estranger (és a dir, sense cap soci andorrà) i col·laborar en la diversificació del model de creixement del país. Es poden constituir noves societats que, a més, permeten obtenir la residència, s'ha simplificat la tramitació de permisos de residència passius o no lucratius i els permisos de residència per raons empresarials, esportives, culturals o científiques.

La culminació de la reforma fiscal i del procés d'obertura i homologació econòmica d'Andorra han estat fruit de la signatura dels convenis per evitar la doble imposició –inicialment amb França i Espanya i, posteriorment, amb la resta dels països–, de la unificació de tots els impostos indirectes a l'impost general indirecte (IGI, l'equivalent a l'IVA espanyol o al TVA francès) amb un 4,5% bàsic, i de la implantació d'un IRPF molt avantatjós (màxim d'un 10%). Totes aquestes modificacions han permès donar solidesa a les inversions fetes al país evitant la connotació de paradís fiscal.

 

1. Beneficis d’invertir a Andorra

Andorra destaca per la seva estabilitat política i econòmica, així com pel seu enfocament progressiu cap als negocis i les finances. Aquí trobareu un entorn empresarial segur i fiable que fomenta el creixement i la prosperitat. A més, el règim fiscal favorable d'Andorra, amb la baixa càrrega impositiva i beneficis fiscals atractius, atrau inversors internacionals que busquen optimitzar els seus guanys.

 

2. Característiques principals de la nova llei d'inversió estrangera d'Andorra

La nova llei d'inversió estrangera d'Andorra ha aplanat el camí per als inversors internacionals, eliminant les restriccions i simplificant el procés d’establiment i operació d'empreses. A IS21 gestoria comptable, fiscal i administrativa, ens mantenim actualitzats amb totes les regulacions i normatives locals, cosa que ens permet brindar-te un assessorament expert i personalitzat en cada etapa de la teva inversió.

 

3. Tipus d'inversió acceptades a Andorra per la nova llei

Andorra ofereix un entorn propici per fer créixer la teva capital. A més, les inversions en startups i emprenedories estan en auge, i el nostre equip d'experts et pot guiar en cada pas del procés.

I. Inversions al sector immobiliari

Andorra ha obert les portes a les inversions en béns arrels. Per realitzar una inversió immobiliària, cal una quantitat mínima de capital a invertir, que varia segons la ubicació i el tipus de propietat. A més, cal complir els requisits legals i reglamentaris relacionats amb l'adquisició de propietats a Andorra. En vols saber més? T'assessorem sense compromís.

 

Invertir en Andorra

II. Inversions al sector financer i bancari

Andorra és coneguda pel seu sòlid i segur sistema bancari. Els inversors que vulguin participar en aquest sector han de complir els requisits establerts per les autoritats financeres d'Andorra, que inclouen la presentació d'una sol·licitud, demostrar una capacitat financera adequada i complir les regulacions de prevenció del blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme.

III. Inversions en sectors estratègics

Andorra promou la inversió en sectors estratègics, com ara la tecnologia, l'energia renovable, el turisme i la salut. Per realitzar inversions en aquests sectors, cal presentar un pla de negoci sòlid i demostrar la capacitat financera per donar suport a la inversió proposada. A més, es poden aplicar requisits addicionals segons el sector específic.

IV. Inversions en startups i emprenedories

Andorra és un terreny fèrtil per al creixement de startups i emprenedories. Els inversors interessats a finançar startups han d'avaluar projectes prometedors i establir acords d'inversió. Es recomana comptar amb el suport d'experts en el procés d'inversió, com ara la nostra gestoria comptable, fiscal i administrativa, per assegurar un enfocament sòlid i estratègic.

V. Inversions en el sector de serveis:

Andorra també ofereix oportunitats d'inversió en sectors de serveis, com ara la salut, l'educació i la consultoria. Els inversors han de complir els requisits legals i reglamentaris específics per a cada sector, que poden incloure l'obtenció de llicències i permisos adequats, així com demostrar experiència i capacitat financera al camp respectiu.

 

4. Conclusió

Andorra s'ha consolidat com una destinació d'inversió atractiva gràcies a la nova llei d'inversió estrangera. Amb beneficis fiscals, un entorn empresarial estable i oportunitats a diversos sectors, Andorra és un lloc propici per invertir. A la nostra gestoria comptable, fiscal i administrativa, som aquí per brindar-te el suport i l'assessoria necessària en cada etapa de la teva inversió. Contacta amb nosaltres avui mateix i comença a aprofitar els avantatges d´invertir a Andorra.

Serveis

A Integral Serveis 21, oferim suport des de la idea embrionària del projecte empresarial o de negoci fins a la seva creació.

 • Tràmits d'autorització d'inversió estrangera directa (per a no residents)
 • Sol·licitud de reserva de denominació social
 • Redacció dels estatuts socials
 • Constitució, modificació, dissolució i liquidació de societats
 • Confecció del llibre d'actes de la societat
 • Nomenament de càrrecs, ampliacions de capital, poders, canvis de domicili...
 • Tramitació d'obertura de comerç
  • Sol·licitud d'obertura de comerç
  • Tramitació del número de registre tributari (NRT)
  • Alta a la Seguretat Social
Altres

A Integral Serveis 21 també donem resposta a les necessitats operatives quotidianes.

 • Suport en la recerca del local - domicili
 • Gestió i control de la correspondència oficial i comercial. Informació immediata per correu electrònic
 • Gestió davant dels organismes / institucions corresponents
 • Tramitació de canvi de plaques de vehicle
 • Suport en tramitacions duaneres
 • Gestions davant de FEDA, Andorra Telecom, etc..
 • Suport en la cerca de personal
x