destinacio palma de mallorca andorra

Pròxima destinació: Andorra

L’aeroport Andorra-La Seu obre una nova ruta aèria per connectar Andorra amb Palma de Mallorca durant l’hivern. La companyia designada per operar és Air Nostrum (Iberia Regional) la qual oferirà dos vols setmanals, d'anada i tornada, des de principis de gener fins a finals de març. El bitllet, que costarà a partir de 50 euros per vol, comptarà amb un descompte del 75% per als residents de les Illes Balears. La companyia aèria també ha anunciat que es facilitarà als passatgers la connexió interna amb els aeroports de Menorca i Eivissa amb el mateix bitllet de vol entre Andorra i Palma.

Aquesta nova connexió amb les Illes Balears se suma a la ruta ja en funcionament des de finals del 2021, que permet connectar el Principat amb Madrid, i que compta amb més d’un miler de passatgers al mes, una xifra que ha superat les expectatives d’Aeroports de Catalunya. Actualment, des de l’aeroport de l’Alt Urgell se celebra l’activitat aèria i ja s’estudia la possibilitat d’obrir noves rutes i horaris de manera a diversificar l'arribada de turistes i residents a Andorra.

Aquesta alternativa de transport permet apropar Andorra a l’estranger i generar noves sinergies econòmiques.

Si bé l’aeroport Andorra-La Seu opera d’entrada únicament en territori espanyol, Madrid i Palma són ciutats amb un trànsit aeri intens i propici a ser un transbord entre el Principat i altres capitals mundials.

L'aeroport de Madrid-Barajas és el principal aeroport d'Espanya, el cinquè d'Europa i el vint-i-quatrè del món. És un important centre de connexions per a les aerolínies Air Europa i Ibèria, les quals representen més d'un 60% del trànsit actual. A més, l'aeroport és utilitzat com a punt d'unió pel que fa a les connexions aèries d'Europa amb l'Amèrica Llatina.

L’aeroport de Palma és el tercer aeroport en importància d'Espanya per volum de passatgers, només superat per l'Aeroport Internacional de Barajas a Madrid i l'Aeroport Internacional de Barcelona d'El Prat. Rep una gran quantitat de vols xàrter procedents d'Europa (especialment d'Alemanya i el Regne Unit).

Així doncs, les rutes amb ambdós aeroports situen Andorra en el mapa de destins aeris internacionals i obren la porta no només al turisme sinó també a nous residents (esportistes, jubilats, etc.) així com inversors i empreses en cerca de noves oportunitats de negoci.

Per a tots aquests casos, des d’IS21 ajudem a posar rumb cap a una nova vida a Andorra.


x