Andorra, un lloc segur on invertir

Les agències internacionals confien en l'economia d’Andorra

La qualificació de les agències internacionals Fitch Ratings i Standard & Poor's valoren positivament l'economia del Principat i defineixen el país com un lloc segur on invertir i que hauria de créixer econòmicament fins, com a mínim, el 2026.

Principals factors de solidesa econòmica del Principat d’Andorra

L’aposta per Andorra com a lloc d’inversió i residència és un valor cada vegada més segur. La recuperació econòmica del país després de la pandèmia, la capacitat de mantenir el teixit empresarial tot i la crisi energètica i la perspectiva d'arribar a un acord d'associació amb la Unió Europea, són els principals factors  que han portat les agències internacionals a situar el país en una perspectiva de futur positiva.

Un altre dels punts destacats és l’alta resiliència del sector bancari, on es posa en relleu la capacitat de superar les ràtios de capital i liquidació, la millora de la rendibilitat de les entitats i la implementació de les reserves internacionals. També en destaca la posició exterior d'Andorra en què, amb la millora del superàvit després dels dèficits de la pandèmia, s'ha permès augmentar la confiança sobre la posició externa del país.

Competitivitat de l’empresa andorrana

Així, en els últims anys, Andorra ha assolit una posició econòmica competitiva en relació amb els mercats internacionals. Amb l'aprovació de lleis com la d'economia digital, per exemple, el país busca ampliar el model econòmic sense basar-se únicament en el turisme i el comerç.

Una destinació atractiva per créixer econòmicament

Amb els avantatges que ofereix el Principat per viure i invertir i les bones prediccions econòmiques, Andorra se situa com una destinació atractiva per créixer econòmicament. Des d'IS21 t'assessorem i et guiem en tots els passos a seguir perquè t'asseguris el millor futur a Andorra.


x