emprenedoria a andorra

IS21 participa en la jornada sobre emprenedoria a Andorra

La Universitat d'Andorra i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra van organitzar, el passat dijous dia 2 de juny de 2016 a El Centre Cultural i de Congressos Lauredià, la jornada "L'emprenedoria a debat".

Amb l'objectiu d'aportar una visió especialista sobre les oportunitats d'emprendre a Andorra, el director d'Integral Serveis 21, Jordi Marticella, va participar a la taula rodona "Estem preparats per rebre l'emprenedor estranger i per internacionalitzar-lo?" Aquesta taula rodona, moderada per Donna Alcalá, va comptar també amb la participació de l'advocada fiscalista, Carlota Pastora, i l'advocat d'Aedes Group, Esteve Vidal.

En la seva intervenció, Marticella va indagar sobre els reptes actuals d'Andorra per atreure inversió estrangera i va explicar quins avantatges fiscals existeixen per als emprenedors estrangers que constitueixin la seva societat a Andorra.

Emprendre a Andorra

La jornada "L'emprenedoria a debat" va abordar temes clau com els nous perfils d'emprenedors -millennials-, quin paper juguen els inversors en cada projecte, així com quines accions s'estan duent a terme des del govern d'Andorra per impulsar l'emprenedoria.

Així mateix, la jornada va mostrar l'aventura que suposa muntar un negoci -des de la idea inicial fins al desenvolupament i posada en marxa- de la mà de quatre emprenedors que ja han impulsat el seu negoci a Andorra.

Jornada L'emprenedoria a debat

Lloc: Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Horari: 09:00h a 18:00h

Consulta el programa aquí


x