Legal warning

En compliment del que preveu la Llei 12/2013 de 13 de juny que regula el comerç i el comerç electrònic així com la Llei 35/2014 del 27 de novembre de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s’informa que www.is21.ad és un domini de l’empresa INTEGRAL SERVEIS 21 SLU amb domicili social a Avda. Carlemany 117 3-B – AD700 Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra), telèfon +376 803321 i correu electrònic: info@is21.ad

Per mes informació, podeu posar-vos en contacte amb la nostra Delegada de Protecció de Dades, qui us resoldrà qualsevol dubte o us farà qualsevol aclariment al respecte. Les seves dades de contacte son: Berta Faura, DPD: dpo@andorra-dataprotect.com.

 

ACCÉS I USUARIS

L’accés al lloc web www.is21.ad atribueix a qui accedeix la condició d’usuari o usuària, i expressa l’acceptació plena i sense reserves per part de l’usuari o usuària de totes i cadascuna de les condicions d’ús presents.

La prestació del servei del lloc web té caràcter gratuït. Tanmateix, INTEGRAL SERVEIS 21 SLU, es reserva la possibilitat de condicionar l’accés a determinats serveis puntuals al registre previ dels usuaris mitjançant l’enviament d’un correu electrònic, si escau, a disposició de qui es vulgui registrar.

Quan sigui necessari que els usuaris es registrin o aportin dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les seves dades personals, se’ls aplicarà aplicable el que disposa l’epígraf sobre política de privadesa. Els usuaris es comprometen a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic.

Així mateix, queda prohibit, l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesives contra INTEGRAL SERVEIS 21 SLU, qualsevol de les societats del seu grup o qualsevol tercer, que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web.

x