Invertir a Andorra

Invertir a Andorra

Invertir en Andorra

El Principat està immers en un procés d'obertura que permet invertir a Andorra amb 100% del capital estranger, constiuir noves societats tot faclitant els tràmits per obtenir la residència a Andorra i a la diversificació del seu model de creixement. També s'ha facilitat la tramitació de permisos de residències passives o no lucratives i els permisos de residència per raons empresarials, esportius, culturals o científics

Invertir a Andorra permet la potenciació de nous sectors i el manteniment dels seus avantatges competitius, com són una seguretat jurídica i una estabilitat institucional seculars, una fiscalitat reduïda, una alta qualitat de vida o una societat dinàmica fan d'Andorra una destinació altament atractiva.

Amb la signatura dels convenis per evitar la doble imposició, inicialment amb França i Espanya, i seguidament amb la resta de països, amb la unificació de tots els impostos indirectes en Impost General Indirecte el 21 de juny del 2012 i que s'aplica des de l'exercici 2013, i amb la implantació d'un IRPF molt avantatjos durant el 2015, culmina la reforma fiscal i el procés d'obertura i homologació econòmica d'Andorra que dóna solides a tota inversió a andorra

I per què és interessant el nou model fiscal ?

Perquè un tipus general del 10 % sobre el benefici és molt més baix que el de la resta de països del entorn.

Perquè les exempcions del 80 % del impost per a societats de comerç internacional, d'explotació d'intangibles o de finançament intragrup, o els efectes de la participation in exemption (exempció de dividends i increments de patrimoni de les participades), col•loquen la inversió a Andorra en la primera línia de les jurisdiccions més competitives.

Perquè, un tipus del I.G.I. (equivalent a l'IVA o al TVA) del 4'5 % permet mantenir un diferencial de preus suficientment atractiu pel comerç i el turisme al Principat que els inversors poden beneficiar-se

Què t'oferim?

 • 1.Capacitat.
  Disposem d'un equip humà amb experiència i en constant formació, atent a les novetats legislatives i tecnològiques per oferir-li la solució més adequada en tot moment.
 • 2.Compromís.
  La professionalitat i implicació d'un equip altament qualificat ens permet oferir un servei compromès amb les necessitats dels clients i de màxim respecte al marc legal vigent.
 • 3.Confiança.
  La nostra relació amb el client que busca invertir a Andorra i es basa en la proximitat i el tracte personalitzat per establir-hi una autèntica relació de confiança.
 • engolasters

  INVERTIR A ANDORRA

  El Principat està immers en un procés d'obertura que permet invertir a Andorra amb 100% del capital estranger...

 • key-951783_1280

  CREACIÓ D'EMPRESES

  Integral Serveis 21 li ofereix suport des de l'inici en la posada en marxa d'un negoci o en la creació d'una empresa.

 • entrepreneur-696966_1920

  PERMISOS DE RESIDÈNCIA

  Obtenir la residència passiva o no lucrativa és una gran oportunitat per establir-se de forma permanent a Andorra.

 • dollar-544956_1920

  ASSESSORIA

  El nostre equip de professionals elabora la seva comptabilitat i els llibres comptables, de manera conjunta amb l'empresa.

 

Contacte

Integral Serveis 21.
C/. Dr. Vilanova 13 esc C 3er,
AD500 Andorra la Vella.

Telèfon: +376 80 33 21
FAX: +376 80 33 22

Formulari