Assessoria

dollar-544956_1920

ASSESSORIA

Des d’Integral Serveis 21 atenem a les demandes de l'inversor estranger al qual li oferim serveis de disseny i optimització de l'estructura societària per a la seva implantació al Principat així com la gestió administrativa, comptable i fiscal de l'empresa.

Integral Serveis 21 es una empresa orientada a empreses i inversors tant andorrans com estrangers per tal que es beneficiïn del canvi de model fiscal i econòmic que està experimentant el Principat. L’estabilitat política, social i econòmica del País a més de les seves possibilitats

econòmiques, fiscals i sense oblidar el seu qualitat de vida fan d’Andorra un destí a considerar seriosament. Andorra està realitzant un camí exemplar cap a un model de transparència i d'homologació fiscal internacional i que permet que les empreses andorranes gaudeixin d'un diferencial fiscal competitiu amb el nostre entorn. Així Andorra està esdevenint dia a dia un escenari perfecte per a qualsevol empresa que vol operar a tot el món.

 • 1.Comptabilitat
  Disposem d'un equip humà amb experiència i en constant formació, atent a les novetats legislatives i tecnològiques per oferir-li la solució més adequada en tot moment.
 • 2.Fiscalitat
  La professionalitat i implicació d'un equip altament qualificat ens permet oferir un servei compromès amb les necessitats dels clients i de màxim respecte al marc legal vigent.
 • 3.Laboral
  La nostra relació amb el client que busca invertir a Andorra i es basa en la proximitat i el tracte personalitzat per establir-hi una autèntica relació de confiança.
 • 4.Gestoria
  La nostra relació amb el client que busca invertir a Andorra i es basa en la proximitat i el tracte personalitzat per establir-hi una autèntica relació de confiança.
 • engolasters

  INVERTIR A ANDORRA

  El Principat està immers en un procés d'obertura que permet invertir a Andorra amb 100% del capital estranger...

 • key-951783_1280

  CREACIÓ D'EMPRESES

  Integral Serveis 21 li ofereix suport des de l'inici en la posada en marxa d'un negoci o en la creació d'una empresa.

 • entrepreneur-696966_1920

  PERMISOS DE RESIDÈNCIA

  Obtenir la residència passiva o no lucrativa és una gran oportunitat per establir-se de forma permanent a Andorra.

 • dollar-544956_1920

  ASSESSORIA

  El nostre equip de professionals elabora la seva comptabilitat i els llibres comptables, de manera conjunta amb l'empresa.

 

Contacte

Integral Serveis 21.
C/. Dr. Vilanova 13 esc C 3er,
AD500 Andorra la Vella.

Telèfon: +376 80 33 21
FAX: +376 80 33 22

Formulari